Persberichten

29 September 2020
Saba en Sint Eustatius kunnen verzoeken via e-mail indienen

Vanwege de Covid-19 pandemie is het op dit moment niet mogelijk voor de rechtbank om naar Saba of Sint Eustatius te reizen.

Personen op deze eilanden die een verzoek willen indienen of naar hun zaak willen informeren, kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar jacqueline.evers@caribjustitia.org en griffiesintmaarten@caribjustitia.org.

De betalingen van griffiegelden voor een nieuwe petitie dienen overgemaakt te worden op ons WIB rekeningnummer 805036-08. Bij de petitie dient ook een betalingsbewijs te worden meegestuurd.

 

Bedankt voor uw begrip.
 

21 September 2020
Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire in verband met Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september 2020

Kralendijk – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Mondkapje en sociale afstand
Alle bezoekers en procespartijen zijn verplicht een mondkapje op de correcte manier te gebruiken bij het betreden van het gebouw. Tijdens zittingen dient het mondkapje op te blijven, mits de rechter anders aangeeft. De sociale afstand van 1.5 meter dient te allen tijde gehandhaafd te worden.

Openingstijden en indienen verzoekschriften
Vanaf vandaag is de balie van 8:00 tot en met 12:00 uur geopend voor publiek. Verzoekschriften kunnen tussen 21 en 30 september ook digitaal ingediend worden via griffiebonaire@caribjustitia.org. U ontvangt per mail instructies over de betaling van griffiegelden.

Civiele zittingen
De civiele zittingen die deze week op de rol staan gaan door zoals gepland. Er is door de sociale afstand maatregelen beperkte ruimte voor publiek.

ARCHIEF

Wilhelminaplein 4, Willemstad, Curacao
Algemeen telefoonnr: + (5999) 463 4111

Gemeenschappelijk Hof van Justitie
van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en
van Bonaire, Sint Eustatius en Saba
content©GHJ, design©passaatdesign.com, developed by SPIN